De verkoper
De webwinkel www.pomerazzi.be is eigendom van Pomerazzi VOF met maatschappelijke zetel te Groenstraat 6 1L, 2647 Lint, e-mail info@pomerazzi.be
BTW nummer: BE0685.558.089

Algemeen
De algemene verkoopsvoorwaarden van Pomerazzi VOF zijn van toepassing op alle leveringen van Pomerazzi. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

  • Alle prijzen op www.pomerazzi.be zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
  • Alle prijzen op de site zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
  • Pomerazzi heeft het recht ten allen tijde de prijzen aan te passen.
  • Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

Aansprakelijkheid
Al de artikelen die wij verkopen worden op www.pomerazzi.be zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld, mocht er zich toch een fout voordoen op onze website dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken (bvb. door de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm).
Pomerazzi kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website.

Privacybeleid
Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.